Ποιοί είμαστε

373 DCS World Greece

Η 373 Εικονική Μοίρα Παντός Καιρού, συστάθηκε τον Ιούνιο του 2011 από έμπειρα μέλη στο χώρο των εξομοιωτών πτήσης με ιστορία στην διοργάνωση Multiplayer δραστηριοτήτων για τις διεθνείς κοινότητες του Falcon BMS και DCS World. Το 2014 μέλη της 373ΜΠΚ & v.IAF δημιούργησαν την ομάδα του Buddyspike, η οποία ανέλαβε την διεξαγωγή Online PvP Campaigns με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την δημοφιλής επιχείρηση στη κοινότητα του DCS World, Blue Flag.

 

ΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Στις δραστηριότητες μας περιλαμβάνονται εικονικές αποστολές δίωξης-βομβαρδισμού (Δ/Β) και αναχαίτισης (A/A) με τους τύπους αεροσκαφών που διαθέτει το DCS World.

373ΜΠΚ setup

Το DCS World αποτελεί τον εξομοιωτή πτήσης με τον οποίο πραγματοποιούνται πλέον όλες οι δραστηριότητες της Μοίρας.

Λεπτομέρειες και οδηγίες εγκατάστασης εδώ.

373 SU-27 DCS WORLD

Πρόγραμμα 373ΜΠΚ »Φοίνικας»

Στο πρόγραμμα της Μοίρας περιλαμβάνονται :

– Ασκήσεις με θέματα τεχνική πτήσεως, αναχαίτισης και βομβαρδισμού.

– Μεμονωμένες καθημερινές αποστολές δίωξης-βομβαρδισμού και αναχαίτισης με ενημέρωση (briefing) .

– Συμμετοχή και οργάνωση διαδραστικών PvP Campaigns με την συμμετοχή Μοιρών από το DCS Community.

– Συμμετοχή και οργάνωση μεμονωμένων διεθνών events με την συμμετοχή Μοιρών του DCS Community.

*Η ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες δραστηριότητες γίνεται μέσω της σελίδας μας στο Facebook από τους υπεύθυνους του προγράμματος.

SU-27 373

Ένταξη στην 373ΜΠΚ

Για να ενταχθεί ένα νέο μέλος στην 373ΜΠΚ, θα πρέπει να γίνει μέλος της ομάδας μας στο Facebook. Στη συνέχεια μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τη Μοίρα και να ζητήσει οδηγίες σχετικά με κωδικούς του Teamspeak κτλ από τους διαχειριστές.

Κριτήρια για την ένταξη και παραμονή στην Μοίρα αποτελεί η θέληση συμμετοχής στις δραστηριότητες της ομάδας και η σωστή συμπεριφορά του μέλους στo Facebook & Teamspeak της Μοίρας.

 

Στο κώδικα σωστής συμπεριφοράς περιλαμβάνονται :

-η διάθεση ένταξης στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα

-η έλλειψη εγωισμού

-η απουσία προσβλητικών-ειρωνικών σχολίων απέναντι στα μέλη της Μοίρας και στις δημοσιεύσεις τους

-η έλλειψη του απόλυτου της γνώμης χωρίς συζήτηση σε θέματα που αφορούν το χόμπυ μας

-η κατανόηση ότι βρισκόμαστε σε ένα εικονικό περιβάλλον όπου ΔΕΝ εφαρμόζονται στρατιωτικοί κανόνες και συμπεριφορές στις δραστηριότητες και στη λειτουργία της Μοίρας αλλά επικρατεί ομαδική και παρεϊστικη διάθεση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων τους στο φορουμ έχουν καθαρά ατομικά τα μέλη τα Μοίρας αλλά γίνεται αντιληπτό ότι όσες δημοσιεύσεις δε συνάδουν με τον κώδικα σωστής συμπεριφοράς θα αφαιρούνται από τους συντονιστές. Επίσης εαν παρατηρούνται συμπεριφορές που οδηγούν στη διατάραξη του καλού κλίματος της ομάδας οι συντονιστές διατηρούν κάθε δικαίωμα να πράξουν αναλόγως κατά την κρίση τους.

May the force be with us!!!

DCS World Greece